Home

docARTES is een doctoraatsprogramma voor uitvoerders en componisten. Het biedt een unieke omgeving voor kritische reflectie op de muzikale praktijk.

recente berichten

20172018.png

We verwelkomen zes nieuwe doctoraatsstudenten die zullen starten in het docARTES-programma. Ze werden geselecteerd uit 35 inschrijvingen. De groep is terug erg internationaal met vijf verschillende nationaliteiten.

Lees meer
il_570xN.361370218_mnz8.jpg

De nieuwe docARTES website is online! Zowel design, navigatie als inhoud werden grondig onder handen genomen zonder het gebruiksgemak uit het oog te verliezen. 

Lees meer
marijn_schets_02.jpg

docARTES mocht 10 kaarsjes uitblazen in 2014. Dit ging niet onopgemerkt voorbij: zowel studenten, doctores als vertegenwoordigers van alle partnerinstituten tekenden present op dit feestelijk event. Studenten gaven het beste van zichzelf en hun onderzoek tijdens mini-concerten, terwijl vertegenwoordigers van de partnerinstituten terugblikten op de voorbije 10 jaar en reflecteerden over toekomstige uitdagingen en opportuniteiten voor artistiek onderzoek in Vlaanderen en daarbuiten. 

Het magazine “docARTES: 10 jaar creatief denken in muziek” werd speciaal voor deze gelegenheid samengesteld.

Lees meer